Bezorgd over het contact houden met dierbaren tijdens een reis naar het buitenland? Hier zijn enkele manieren om verbonden te blijven.

Verpakken voor een lange vlucht of een cross-country road trip vereist een paar must-haves zodat je de rust en het avontuur kunt krijgen die je nodig hebt. U kunt zelfs uw telefoon, computer en andere elektronica thuis laten, afhankelijk van het soort reis, zodat u volledig verbinding kunt maken met uw nieuwe omgeving.

Soms ervaart u echter thuis dingen met familie, vrienden of zelfs werk die een beetje meer verbinding vereisen. Gelukkig heeft het bereiken van thuis vanuit het hele land en zelfs het buitenland de afgelopen jaren een lange weg afgelegd. Maar afhankelijk van waar u bent en wat voor soort service u heeft, is het niet altijd gemakkelijk om binnen handbereik te blijven.

Hier zijn vijf manieren waarop u verbonden kunt blijven met thuis wanneer u reist.

Plan vooruit

Bij reizen draait alles om planning. Je kiest waar je heen wilt, met wie je gaat en hoe je daar komt. Contact houden met mensen thuis vereist hetzelfde planningsproces. Zorg ervoor dat u bij het opstellen van uw checklist vóór reizen kritieke nummers, adressen, wachtwoorden en eventuele technologische bronnen opneemt.

U kunt in de verleiding komen om al deze informatie op uw telefoon of computer te zetten. Als dat zo is, zorg er dan voor dat u altijd een back-uplijst van kritieke gegevens hebt voor het geval uw telefoon niet werkt, wordt gestolen of kapot. Bewaar deze informatie in een notitieboek, in een planner of op een andere manier voor het geval u geen toegang hebt tot uw technologie en een noodoproep moet doen.

Bel uw telefoonprovider

Elke telefoonaanbieder heeft andere regels als het gaat om internationaal bellen. Bel uw provider en laat hem weten wat uw aanstaande reis is, net zoals u uw bank zou moeten bellen om hen te informeren over uw reis- en bestedingsplannen. Door vroeg met hen te communiceren, vermindert u het risico dat u verbindingsproblemen zult hebben als u ver van huis bent. Misschien wilt u ook controleren of u internationale sms-berichten of belkosten ontvangt als u naar het buitenland gaat. En, voor het geval u het niet wist, stopcontacten en spanningen verschillen van land tot land, dus zorg ervoor dat u de juiste soort adapter en overspanningsbeveiliging voor uw lader hebt voordat u de staat verlaat.

Maak verbinding met de lokale WiFi

Een digitale reiziger zijn kan handig zijn. Als u problemen ondervindt bij het vinden van een goede verbinding om thuis te chatten of video te bellen, kunt u overwegen om lokale WiFi te gebruiken om in te checken bij dierbaren. Zoek naar gratis wifi in uw hotel, hostel of andere wooneenheden. Je kunt misschien ook in een restaurant, bar of koffiehuis zitten om een ​​verbinding te krijgen die sterk genoeg is om een ​​paar berichten te verzenden en ontvangen.

Maak verbinding met uw directe media-berichtenapps om berichten te verzenden en ontvangen of gebruik te maken van video-oproep-apps zoals Skype of Google Hangouts. Dit is ook een uitstekende bron als uw reisbestemming en huis zich in verschillende tijdzones bevinden, omdat geliefden u een bericht kunnen sturen wanneer het hen uitkomt en u op uw gemak kunt inchecken.

Koop een lokale simkaart

Veel smartphones worden tegenwoordig “ontgrendeld” verkocht, wat betekent dat u simkaarten kunt kopen en gebruiken wanneer u naar het buitenland reist. Zoek naar lokale simkaarten op de luchthaven wanneer u landt. Mogelijk kunt u zelfs pay-as-you-go-versies vinden, zodat u niet veel geld hoeft uit te geven aan de kans dat u het niet nodig hebt. Als u tijdens uw reis meer gegevens nodig hebt, zoekt u naar kaarten in buurtwinkels.

Blijf verbonden maar geniet

Ontsnappen is goed. Als u het dagelijkse leven echter wilt bijhouden, kunt u deze tips proberen om verbonden te blijven. In staat zijn om in te checken met dierbaren geeft je een gevoel van vrede, zodat je kunt blijven genieten van je reisavonturen.


Auteur: Daniel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Menu
Close