Gratis attracties in Londen

Een van de meest ongelooflijke dingen over Londen is de overvloed aan attracties. De stad heeft een groot aantal beroemde bezienswaardigheden, waaronder de Big Ben, Buckingham Palace en de London Eye. Er is ook een breed scala aan gratis attracties. U hebt gratis toegang tot enkele van de beste musea in de stad, zoals de National Gallery, het National History Museum, het Science Museum en de Britten. Daarnaast zijn er verschillende gratis kunstgalerijen, gratis wandeltochten, historische paleizen en kinderactiviteiten.

Spectaculaire skyline

Zodra je volledig hebt genoten van het ervaren van Londen vanaf de grond, bewonder de stad van bovenaf. De iconische skyline van Londen heeft een van de mooiste gebouwen ter wereld, waaronder de St Paul’s Cathedral. Er zijn ook tal van nieuwe gebouwen, bars en restaurants waar u kunt genieten van fascinerende panoramische uitzichten over de stad, waaronder de London Eye en The Shard.

Hou je van lekker eten?

Londen heeft een aantal van de beste gerechten ter wereld en beschikt over een breed scala aan bars en restaurants. Omdat Londenaren graag elk nieuw ding uitproberen, omarmen ze altijd snel elke nieuwe wereldwijde voedingstrend. De barscene van de stad is ook gevarieerd, variërend van bars op het dak, champagnelounges en pubs aan de rivier. In feite zijn er meer dan 7.000 pubs verspreid over de stad.

Bezoek het theater

Als je een van die mensen bent die van theaters houdt, moet je meer dan enthousiast zijn om Londen te bezoeken. Afgezien van Broadway in New York, is Londen de enige andere plaats waar je de beste shows en artiesten zult zien. De stad heeft een van de beste theaterscènes ter wereld, wat de reden is dat het enkele van de beste talenten aantrekt. Van klassieke toneelstukken tot langlopende musicals, je zult zeker een breed scala aan live-optredens vinden in de theaters door populaire acteurs.

Shoppen

Of je nu wat geld over hebt of een budget hebt, er is geen betere stad ter wereld om te winkelen voor een breed scala aan betaalbare producten dan Londen. Oxford Street en de markten in de buurt van het stadscentrum, waaronder Portobello Road, zijn geweldig voor het verkrijgen van alle lokale artefacten en souvenirs in Londen.

Bezoek een sportevenement

U zult nooit tekort komen aan sportevenementen om in Londen bij te wonen. De stad heeft de beste voetbalcompetitie ter wereld, de Engelse Premier League. Sterker nog, een groot aantal Londense voetbalteams zoals Manchester United en Arsenal hebben fans wereldwijd vermaakt. Naast voetbal biedt Londen ook enkele van de grootste en meest prestigieuze sportlocaties, waaronder de Wimbeldon voor tennis op het gras, de Twickenham voor rugby en de Lords voor cricket.

Betaalbare accommodaties en gidsen

In Londen zijn er accommodaties voor alle smaken en budgetten. Of u nu op zoek bent naar een beroemd luxe hotel of een goedkoper pension, u zult het zeker met minder moeite vinden en boeken. Naast accommodaties zijn er enkele hotels die ook gidsdiensten aanbieden aan hun klanten. Afgezien van hotels, kunnen toeristen overal in de stad met veel gemak de diensten van een gids inhuren.


Auteur: Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Menu
Close