Er zijn zoveel reisbloggers die er zijn, hoe bepaal je wie je moet volgen? Je hebt geluk! Wij hebben het beste van het beste verzameld, zodat u niet hoeft te zoeken!

Als reisblogger, The Social Girl Traveler, bewonder ik verschillende reisbloggers vanwege hun geweldige creativiteit, talent en gevoel voor avontuur. Deze reisbloggers hebben me letterlijk beïnvloed om ‘eropuit te gaan en te reizen’. Of het nu door hun schrijven was of door creatieve media, ze hebben me geïnspireerd om de wereld rond te reizen.

Hier zijn de top 10 reisbloggers die u al zou moeten volgen.

1. Dan Flying Solo

Daniel is een Britse kerel die regelmatig met Skyscanner en LonelyPlanet werkt. Hij is een geweldige schrijver met veel nuttige tips en is een nog betere fotograaf. Ik had het voorrecht om met Daniel te reizen en met hem in India te werken. Er was nooit een saai moment!

Zijn fotografie is ook gepubliceerd in Beautiful Destination, Travel & Leisure, National Geographic, Travel Channel en Matador Network.

2. A Broken Backpack

Melissa is een Canadese pop. Ze heeft geen filter en is zo’n warmhartige persoon. Je moet haar vangen op Snapchat of YouTube. Ze is aan het liften door Zuidoost-Azië of deelt haar reishenanigans. Ze is zo’n getalenteerde persoon en heeft echt bewezen dat hard werken loont. Melissa is gepubliceerd op Huffington Post, Matador Network, Thought Catalog en nog veel, veel meer. Ze is een echte vrouwelijke backpacker en een inspiratie!

3. Lili’s Travel Plans

Lili is een Belgische meid die een andere kick ass reisblogger is! Ze werd onlangs uitgeroepen tot # 25 Top Travel Blogger om te volgen in 2016. Lili heeft ook geen filter en doet geweldig werk in het delen van haar mening over reizen.

Ze is ook een reisblogger van de Travello App.

4. The Blog Abroad

Gloria (aka glo) is een inwoner van Arizona en is de realest van de realest!
Nooit bang om haar een mening te geven, ze is een getalenteerde schrijver die geweldige inhoud maakt. Ze heeft ook een groot oog voor fotografie. Ze heeft gewerkt met toprefotografen en schrijft voor Huffington Post, Thought Catalog en Matador Networks.

Ze is ook een van de BESTE selfie-nemers die ik ken.

5. My Life’s A Movie

Alyssa Ramos is een Cubaanse Amerikaan (zoals ik!) Uit Florida. Ze is een GoPro selfie ninja-meester! Serieus, ze publiceerde zelfs ‘10 tips voor het maken van reisfoto’s zonder mensen’. Ze is gewoon zo GOED!

Alyssa maakt ook deel uit van de GoPro-familie en schrijft voor Huffington Post, Matador Network en andere mediapublicaties. Vang haar op Snapchat, want ze deelt altijd snelle reistips voor het inpakken.

6. Drew Binksy

Drew is een andere inwoner van Arizona. Drew reist de wereld rond sinds hij zijn studie heeft beëindigd en heeft een fulltime carrière voor zichzelf gemaakt.

Hij staat bekend als het Snapchat-genie. Hij heeft zijn eigen reisshow gecreëerd via Snapchat. Hij werkt met verschillende merken en sponsors, maakt deel uit van de GoPro Family en schrijft voor Elite Daily en de Huffington Post.

7. The Blonde Abroad

Keirsten is een inwoner van Californië die een carrière in de financiële wereld heeft verlaten om de wereld rond te reizen. Ze reist al 5 jaar en ‘doodt het’.

Deze meid heeft een geweldige meidenkracht! Ze werkt met topmerken en sponsors van over de hele wereld. Keirsten is ook een goede schrijver, maker van inhoud en extreem getalenteerd in fotografie. Ze maakt ook deel uit van de GoPro-familie en is te zien geweest op Huffington Post, Forbes, Matador Network en nog veel meer!

Ik moet deze schoonheid nog ontmoeten, maar ze staat op mijn lijst! Wat een inspiratie.

8. Travel Break

Steph Be is een inwoner van Californië die op CNN is geweest en schrijft voor verschillende mediakanalen, waaronder Huffington Post, Elite Daily, Forbes, Matador Network en nog veel meer.

Steph is een uiterst getalenteerde schrijver en content-maker. Ze is ook een geweldige fotograaf! Haar ware talent ligt in haar kennis van sociale media.

Ze komt uit een marketingachtergrond en heeft zichzelf de ins en outs van sociale media geleerd en doet het goed. Ze publiceerde onlangs dit geweldige artikel, “7 stappen om” beïnvloeders “uw product te laten delen (zoals verteld door één)”.

Ze is een andere Latina die inspireert en motiveert en een andere weergave van een kick ass vrouwelijke blogger.

9. Backpacker Banter

Ze is een andere Latina die inspireert en motiveert en een andere weergave van een kick ass vrouwelijke blogger. Chris is Brits en woont momenteel in Byron Bay, NSW Australië. Chris is een getalenteerde fotograaf en videomaker. Hij breekt ook candids van zijn mooie vriendin! Zijn meest recente YouTube-video op de Malediven zal je zeker laten stoppen met je baan NU! Als hij niet surft, reist hij de wereld rond en neemt hij elk stukje op.

Chris is een getalenteerde fotograaf en videomaker. Hij breekt ook candids van zijn mooie vriendin! Zijn meest recente YouTube-video op de Malediven zal je zeker laten stoppen met je baan NU!

Als hij niet surft, reist hij de wereld rond en neemt hij elk stukje op.

10. Nomadic Boys

Stefan en Sebastien zijn het schattigste homopaar! Ze komen allebei uit Europa en reizen momenteel door Argentinië.

Deze jongens veroveren de reisindustrie stormenderhand. Hun missie is om andere homoparen te zoeken en aan te moedigen om te reizen en uit hun comfortzone te stappen. Ze willen de beste plaatsen vinden voor de beste prijs met de beste ervaringen. Ik kan niet wachten om te zien wat Zuid-Amerika voor hen in petto heeft!


Auteur: Jane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Menu
Close