Foodblogs plaatsen met name bloggers die eten van lekker eten houden en hun kookervaring vertellen met verrukkelijke afbeeldingen. Het kunnen allerlei originele, authentieke of exotische gerechten zijn uit Italië, Mexico, India en zelfs Afrikaanse keukens zijn.

Restaurant beoordelingen

Blogs zoals deze zijn erg populair omdat we erop rekenen wanneer we zoeken naar plekken om te dineren; zij het in een nieuwe stad of slechts een paar blokken verwijderd van uw huis. Ze geven restaurantrecensies op het gebied van voedselkwaliteit, ambiance, service, prijzen en alles waardoor de eetgelegenheden positief of negatief opvallen. Blogs over restaurantrecensies zijn een uitgebreidere versie van de “uit eten gaan” -gids die meestal verhalen bevat over de liefde of haat van de restaurantervaring, vooral het eten. Het geven van verhalen over praktijkervaring, dergelijke blogs kunnen ofwel leiden tot het opkomen of vallen van een restaurant.

Niche Blogs

Dit zijn blogs die zich richten op een specifiek onderwerp in het voedsel zelf, b.v. veganistische blogs, glutenvrije blogs, suikervrije bakblogs. Deze blogs volgen eetgewoonten volgens levensstijlkeuzes. Ze vertellen verhalen en geven recepten naast het voedsel dat een bepaalde groep eet.

Recept Blogs

Deze blogs zijn gewijd aan het verstrekken van recepten. Ze zijn meer algemeen van aard en zijn ook talrijk. Verschillende auteurs delen recepten, hoe het voedsel te eten en wat het goed doet op hun pagina’s. Het is meestal voor mensen die nieuwe gerechten, verschillende menu-items of kookbeginners willen verkennen.

Kookboek recensies

Net als elke andere boekrecensie richt dit type voedselblog zich op kookboeken, kookgidsen en handmatige recensies. De auteurs praten over bepaalde kookboeken die ze hebben gelezen en beoordelen ze dienovereenkomstig. Nu alles op internet staat, is het zeldzaam dat kookboeken worden gebruikt. Voor boekenliefhebbers zijn deze blogs echter de perfecte gids voor welke boeken ze moeten lezen, voor een betere ervaring in koken of leren over koken uit boeken.

Tegenwoordig zijn er veel online voedsel tijdschriften verspreid over het World Wide Web. Het zou een oefening in nutteloosheid zijn om te proberen ze allemaal te noemen. Desalniettemin zullen de volgende paragrafen proberen een paar van de grote namen op te sommen in Foodblogs.

List of Top Food Blogs

1. Cookie and Kate

2. Pinch of Yum

3. I Am A Food Blog

4. Serious Eats

5. Recipe Girl

6. Add A Pinch

Conclusie

Als je op zoek bent naar een lekkere maaltijd in een restaurant of wat exotische gerechten bereidt of naar een plek reist waar goed eten is, zoek je advies van deze blogs en bloggers om een ​​idee te krijgen van die ‘foodie’-ervaring.


Auteur: Dirk Gentenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Menu
Close